Ý seadanya kamu Kindle Ì

seadanya free kamu ebok seadanya kamu PDFEPUBU huluran cinta Wafiy dibiar sepi Baginya biarlah dia mencapai cita citanya dahulu Dek kerana dendam seorang teman hidup Julia tercalit sejarah hitam Dia hilang arah Lalu Julia meninggalkan segala galanya termasuk Wafiy tanpa sebarang kata Dia ingin melupakan semua itu Di tempat baharu ini Julia mengenali hati seorang Firas Tapi hatinya cukup takut untuk diharap dan mengharap Malah mawar putih pemberian Wafiy itu seolah olah mengikat hatinya daripada menerima.

U huluran cinta Wafiy dibiar sepi Baginya biarlah dia mencapai cita citanya dahulu Dek kerana dendam seorang teman hidup Julia tercalit sejarah hitam Dia hilang arah Lalu Julia meninggalkan segala galanya termasuk Wafiy tanpa sebarang kata Dia ingin melupakan semua itu Di tempat baharu ini Julia mengenali hati seorang Firas Tapi hatinya cukup takut untuk diharap dan mengharap Malah mawar putih pemberian Wafiy itu seolah olah mengikat hatinya daripada menerima.

  Ý seadanya kamu Kindle Ì

➮ [Ebook] ➩ seadanya kamu By Iman Xara ➺ – Nessville.me Segunung debu pun andai jatuh di kelopakmu tetap dapat kucium harummu Julia si gadis manis yang sentiasa mencuri perhatian Wafiy Namun Julia tidak mahu rasa cinta mengaburinya Lalu huluran cinta Wafiy[Ebook] seadanya kamu By Iman Xara Nessville.me Segunung debu pun andai jatuh di kelopakmu tetap dapat kucium harummu Julia si gadis manis yang sentiasa mencuri perhatian Wafiy Namun Julia tidak mahu rasa cinta mengaburinya Lalu huluran cinta Wafiy Segunung debu pun andai jatuh di kelopakmu tetap dapat kucium harummu Julia si gadis manis yang sentiasa mencuri perhatian Wafiy Namun Julia tidak mahu rasa cinta mengaburinya Lal.

  Ý seadanya kamu Kindle Ì

Ý seadanya kamu Kindle Ì .

8 thoughts on “seadanya kamu

  1. Madam Lola Madam Lola says:

    Ý seadanya kamu Kindle Ì seadanya free, kamu ebok, seadanya kamu PDFEPUBAdoihemmmm Apa eh ML nak ckp pasal novel ni Ternyata teaser yg di keluarkan Oleh JS mmg menarik minat ML Boleh kata mmg tertarik kebaboo Nak nak part tu yg mmg sgt bagus Punca segala permasalahan Tapi Sayangnya novel ini terlalu slow Berkali kali ML menguap semasa membacanya Berulang kali juga ML Cuba Pujuk hati x semua novel JS cam Gini Betol Tapi Kalo dah kerap kali Kena nak buat McM mana kanApapun ML suka Dgn permasalahan mereka Dirogol Tanpa sedar Bertuahnya seorg bernama Julia kerana dia dikelilingi org yg betul2 memahami dia Penceritaan cik penulis membuatkan ML agak terganggu Kisah hidup Zulfa yg bersilih ganti Dgn kisah hidup Julia membuatkan ML sedikit menyampah dan bosan Ini perasaan ML Sahaja ya X Ada Kena mĂ©ngejar Dgn org lainPart menghantar kembali Baju


  2. Wan Amalyn Wan Amalyn says:

    Ý seadanya kamu Kindle Ì seadanya free, kamu ebok, seadanya kamu PDFEPUB Sinopsis Julia – dia mangsa ketidakpuasan hati seorang teman serumah sewa Dia punya keluarga yang bahagia dia punya kesenangan yang disediakan oleh ayahnya seorang businessman yang berjaya Dia punya paras rupa yang bisa menawan hati sang jejaka yang memandang Namun dia punya satu 'kekurangan' Dia lantang bersuara menegakkan prinsip hidupnya Jika dia tidak suka dia akan bersuara Lantaran kelebihan dan kekurangan yang dimilikinya dia dianiayaNatijahnya dia harus pergi meninggalkan sahabat sahabat baiknya Meninggalkan bangku kuliahnya Dan meninggalkan si dia yang dia mulai jatuh sa


  3. Hajar Hajar says:

    Ý seadanya kamu Kindle Ì seadanya free, kamu ebok, seadanya kamu PDFEPUBOrang orang tua selalu berpesan kan sebagai seorang perempuan selain menjaga tingkahlaku dan adab sopan kita juga dituntut untuk menjaga tutur kata dalam pergaulan seharian kita Jika tersilap kata mungkin musibah yang menanti kita NauzubillahInilah yang terjadi kepada Julia seorang gadis manis yang telah berjaya mencuri perhatian Wafiy Namun atas dasar tidak mahu terlalu alpa dengan rasa cinta hingga menyebabkan pelajarannya terabai Julia cuma memandang sepi huluran cinta Wafiy Julia ni dikenali oleh kawan kawan rapatnya sebagai seorang yang straight forward dan tegas Atas sebab tegurannya pada teman serumah Elis yang sesuka hati membawa masuk teman lelaki ke dalam rumah mereka Julia didendamiKebaikan yang ditabur Eli


  4. Gobokairina Gobokairina says:

    Ý seadanya kamu Kindle Ì seadanya free, kamu ebok, seadanya kamu PDFEPUBSK ni bagaikan satu cebisan pada novel penulis sebelumnya Kau Curi Hatiku Aku kata begitu kerana ada terselit tentang Arissa Firdaus di sini Lagipun ada kisah tentang Zulfa dan Aswad Pasangan ini kebetulannya saling bersangkut paut dengan watak utama novel ni DJulia gadis yang mandiri Walaupun datang daripada keluarga yang agak senang dan kaya dengan kasih sayang dia masih gigih berusaha untuk mencapai masa depannya Mungkin kerana itu dia mengelak untuk menyambut huluran cinta Wafiy Bukannya tak menyukai Wafiy tetapi padanya cita cita itu lebih hebat daripada cinta Namun dalam


  5. Azizah Azizah says:

    Ý seadanya kamu Kindle Ì seadanya free, kamu ebok, seadanya kamu PDFEPUBIman Xara seperti hasil karya yang lepas Kau CuriHatiku menjadikan isu isu semasa sebagai input untuk menghasilkan sebuah karya yang sarat dengan teladan Isu semasa yang hangat dan bagaikan belum ditemui jalan titik noktah ini merupakan medium yang bukan enteng yang telah diolah oleh penulis dengan tinta yang tersusun indah walaupun pada sudut pandangan KakChik masih ada yang perlu diperbaikiPerjalanan hidp Julia yang tenang tenang sahaja sepanjang bergelar pelajar universiti tercalar sehingga dia tidak mampu lagi bertahan untuk meneruskan pengajian terjadi hanya kerana dendam teman serumah yang tersesat jalan hidup Silapnya Julia yang selalu bertegas dengan perkara yang benar telah menyebabkan dia menjadi mangsa Elis dan dirancang pula bersama Eddy teman lelakinya Kerana tidak mahu perkara itu terbongkar Julia telah mengambil jalan untuk berhenti belajar dan memutuskan hubungan dengan sesiapa saja yang mengenalinya demi menjaga maruah diri


  6. azian2575 azian2575 says:

    Ý seadanya kamu Kindle Ì seadanya free, kamu ebok, seadanya kamu PDFEPUBJulia Firas


  7. MamaErra MamaErra says:

    Ý seadanya kamu Kindle Ì seadanya free, kamu ebok, seadanya kamu PDFEPUBJulia FirasJalan cerita yang biasa saja cuma part yang menarik ialah cara Firas 'melamar' Julia sepasang kurung biru yang dikirimkan dan terpulang kepada bagaimana cara Julia memulangkannya kerana itulah jawapan kepada 'lamaran'nya itu


  8. Shazlina Shazlina says:

    Ý seadanya kamu Kindle Ì seadanya free, kamu ebok, seadanya kamu PDFEPUBkisah mangsa rogol yang keliru dgn rasa hatinyaantara harapan yg telah lama dipendamkanmaruah yg tercalar dan menggangu kehidupannyamangsa rogol tu pulak mempunyai anaksesungguhnya anak yg dilahirkan itu suci dan tidak berdosa


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *