Jauh PDF Ì

➟ Jauh free download ➤ Author Aisya Sofea – Nessville.me Siapalah yang dapat melupakan tempat kasih bersemi Sesungguhnya api cinta itu hangat membakarMeski telah padam namun baranya masih ada Masa dan kejauhan bukan halangan bila jodoh telah ditentukanJauh free download Author Aisya Sofea Nessville.me Siapalah yang dapat melupakan tempat kasih bersemi Sesungguhnya api cinta itu ha.

Ngat membakarMeski telah padam namun baranya masih ada Masa dan kejauhan bukan halangan bila jodoh telah ditentukan Siapalah yang dapat melupakan tempat ka.

jauh epub Jauh PDFEPUBNgat membakarMeski telah padam namun baranya masih ada Masa dan kejauhan bukan halangan bila jodoh telah ditentukan Siapalah yang dapat melupakan tempat ka.

Jauh PDF Ì

Jauh PDF Ì Popular Novelist Hanizura Jamaludin known as Aisya SofeaAISYA SOFEA atau nama sebenarnya Hanizura Jamaludin adalah seorang penulis berbakat besar Anak sulung yang dilahirkan di Kelang Selangor ini mula mengukir namanya melalui JAUH novel pertama yang mendapat sambutan menggalakkan Namanya mula meniti di bibir peminat setelah kejayaan cemerlang JENDELA HATIGaya penulisannya yang tenang dan be.

10 thoughts on “Jauh

  1. SS SS says:

    Jauh PDF Ì jauh epub, Jauh PDFEPUBSecond novel Aisya Sofea yang saya berhempas pulas dapatkan di bookstore Jasima TTDI masa saya form 2 Haha Puas pujuk abah suruh belikan sbb nak sgt baca lagipun masa tu betul betul ada sebuah jeHaih terthrowback pulakSaya re read balik sebab buku ni nipis je Sekejap je boleh habiskan Lagipun entah ni yg ke berapa kali saya baca Suka dgn watak Fikri hee Matang dan protective Cara dia express syg dia pun halus je Jalan cerita yg simple dan very light Tak sarat sgt konfliknya Tak complicated Cumanya haha utk org yg tak menyabor macam saya ni Saya mmg dari awal nak nyahkan si watak jahat dalam novel ni awal awal Meluat betul Haha Masih boleh dibaca Kalau taknak baca gi tgk Telefilem kot Yg Jauh ni kalau tak silap Adi Putra dgn Fauziah Ghous berlakon Kot la kot la Kalau salah maaf 🙏🏻


  2. Shuhada Ramli Shuhada Ramli says:

    Jauh PDF Ì jauh epub, Jauh PDFEPUBSebagai Novel Pertama Aisya Sofea memang berbakat Cuma kekok sedikit sebanyak dalam bab mainan perasaan Plot cerita menarik dan penglibatan watak seimbang


  3. Yana Yana says:

    Jauh PDF Ì jauh epub, Jauh PDFEPUBBuku ini boleh didapati di Pustaka Mini GunungBachokJauhnovel pertama karya Aisha Sofeadan juga novel pertama beliau yang Yana bacaCerita yang memang romantik habisSesuai untuk para ibu yang penat seharian bekerjauruskan keluargadan rasa nak ambil aura romantik bolehlah baca buku niYana banyak senyum sorang sorang baca novel nikira macam boleh refresh balik momen terindah kita satu ketika dahuluL


  4. kuzzeen kuzzeen says:

    Jauh PDF Ì jauh epub, Jauh PDFEPUBps Selamat dihadiahkan untuk kegunaan Perbadanan Perpustakaan Awam pada 6102013


  5. Sha889 Sha889 says:

    Jauh PDF Ì jauh epub, Jauh PDFEPUBsorry tapi penatnya rasa nak habiskan novel nislow dan meleret leret je rasanya


  6. Norhayati Md Isa Norhayati Md Isa says:

    Jauh PDF Ì jauh epub, Jauh PDFEPUBTak ngam dengan jiwa saya


  7. Ummu Ummu says:

    Jauh PDF Ì jauh epub, Jauh PDFEPUB It took me longer to finish this short novel I was busy with some other things and partly I just don't want to read it OpsI would recommend this novel to new readers who want to start reading Malay novels It's short no complicated problem and straight to the point I guess I'm used to at least a thick 300 pages of Malay novel complete with all the minute details of the characterssettings that I was not so keen to finish this novelThere are scenes which was described nicely by the writer Managed to move me even though it's a short novelIka keeps everything to herself even from Fikri Sometimes I felt that she wasn't doing justice to Fikri w


  8. F. Hanim F. Hanim says:

    Jauh PDF Ì jauh epub, Jauh PDFEPUBSaya boleh faham kenapa novel ini adalah karya pertama Aisya Sofea Ceritanya agak mellow and draggy yes draggy Kelakarnya macam dibuat buat mungkin saya tidak romantik oh tapi saya rasa saya hopeless romantic Konfliknya berulang walaupun buku ini nipis tapi selalu buat kita rasa uh uh staaaaapfh itAda juga cuba nak feeling feeling sambil dengar lagu Relakan Jiwa tapi feel tak sampai Ah


  9. MamaErra MamaErra says:

    Jauh PDF Ì jauh epub, Jauh PDFEPUBShafika FikriSiapalah yang dapat melupakan tempat kasih bersemi Sesungguhnya api cinta itu hangat membakar Meski telah padam namun baranya masih ada Masa dan kejauhan bukan halangan bila jodoh telah ditentukan


  10. Noris noris mohdnoor Noris noris mohdnoor says:

    Jauh PDF Ì jauh epub, Jauh PDFEPUBJauh


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *