Paperback Ó Melodi Kasih ePUB Ì

❰Ebook❯ ➠ Melodi Kasih Author Hezzy Azra – Nessville.me Bisikan senandung rindumumenemaniku di kala sunyiZahara Inas Edrina Julia dan Iman Syukriah dilahirkan pada bulan yang sama tetapi menerima takdir yang berbeza beza Warna warna cinta mereka juga tidakEbook Melodi Kasih Author Hezzy Azra Nessville.me Bisikan senandung rindumumenemaniku di kala sunyiZahara Inas Edrina Julia dan Iman Syukriah dilahirkan pada bulan yang sama tetapi menerima takdir yang berbeza beza Warna warna cinta mereka juga tidak Bisikan senandung rindumumenemaniku di kala sunyiZahara Inas Edrina Julia dan Iman Syukriah dilahirkan pada bulan yang sama tetapi menerima takdir yang berbeza beza Warna warna cinta mereka juga.

Tidak sejernih titisan embunZahara yang pernah dikecewakan lantas mengunci jendela hati tidak mahu bayu cinta berhembus lalu meniupkan taufan duka Baginya hidup ini tetap berputar tanpa insan bernama lelaki Namun sampai bilaSetiap cinta Edrina tidak pernah kesampaian Oleh itu dia akur pada percaturan keluarga menerima Taj sebagai suami walau tiada perasaan cinta di jiwa Malangnya Taj sisipkan duri hingga tercalar pedih hatinyaIstana cinta yang Iman bina bersama Huzir memekar.

melodi kindle kasih kindle Melodi Kasih ePUBTidak sejernih titisan embunZahara yang pernah dikecewakan lantas mengunci jendela hati tidak mahu bayu cinta berhembus lalu meniupkan taufan duka Baginya hidup ini tetap berputar tanpa insan bernama lelaki Namun sampai bilaSetiap cinta Edrina tidak pernah kesampaian Oleh itu dia akur pada percaturan keluarga menerima Taj sebagai suami walau tiada perasaan cinta di jiwa Malangnya Taj sisipkan duri hingga tercalar pedih hatinyaIstana cinta yang Iman bina bersama Huzir memekar.

Paperback  Ó Melodi Kasih ePUB Ì

Paperback Ó Melodi Kasih ePUB Ì Dengan menggunakan nama pena Hezzy Azra anak bongsu daripada tiga adik beradik ini mendapat pendidikan awal di Sekolah Rendah Kebangsaan Puteri Pandan sebelum bertukar ke Sekolah Rendah Convent Bukit Nanas Kuala Lumpur pada tahun Meneruskan persekolahan menengah di Sekolah Menengah Convent Bukit Nanas sehingga tamat tingkatan enam pada tahun Seterusnya melanjutkan pengajian pering.

6 thoughts on “Melodi Kasih

  1. Gobokairina Gobokairina says:

    Paperback Ó Melodi Kasih ePUB Ì melodi kindle, kasih kindle, Melodi Kasih ePUB Surprising Aku suka Full review 08012014Premisnya aku suka Jalan ceritanya aku suka Gaya bahasanya pun aku suka walau ada beberapa part tu aku rasa macam sedikit off Takpe tak bawa banyak masalah pun sebab ceritanya sudah cukup memikat hati aku Ada tiga kisah sahabat Zahara Inas Zaha; si gadis andalusia Edrina Julia EJ; si isteri sepi Iman Syukriah Iman; si isteri dan ibu hampir sempurna Tapi padaku kisah ini lebih fokus pada Zaha EJ Watak Iman; mungkin kerana tiada konflik besar jadi wataknya kelihatan biasa biasa sajaZaha bukannya gadis tak laku tapi kekecewaan pada kaum Ada


  2. Azizah Azizah says:

    Paperback Ó Melodi Kasih ePUB Ì melodi kindle, kasih kindle, Melodi Kasih ePUBBahasa yang tersusun dan cantik walaupun merupakan karya pertama HA Pembacaan lancar saja sebab tidak ada anasir anasir 'pelik' yang menyemak dalam karya ini


  3. Cik Pah Cik Pah says:

    Paperback Ó Melodi Kasih ePUB Ì melodi kindle, kasih kindle, Melodi Kasih ePUBMereka bersahabat dan masing masing ada onak ranjau yang perlu ditempuhi Zahara gadis maskulin yang putus cinta kerana perbezaan agama dengan Isaac bakal bertemu Fari lelaki blur yang romantis kisah mereka menguasai keseluruhan cerita edrina EJ yang telah berkahwin atas pilihan keluarga selama 3 tahun cuba bertahan akhirnya bergelar janda diawal usia dan watak Iman adalah rakan EJ dan Zaha yang lembut dan isteri yang baik untuk Huzir Zaha Fari perkenalan mereka bermula hasil daripada EJ yang menolong Zaha mendapatkan kontraktor membaik pulih kondo ibu Zaha Sejak pertemuan itu Fari cuba memikat Zaha yang jual mahal dan seolah olah membina benteng terhadap lelaki Bagi Zaha hatinya masih belum terbuka menerima lelaki ke


  4. Kiki Kiki says:

    Paperback Ó Melodi Kasih ePUB Ì melodi kindle, kasih kindle, Melodi Kasih ePUBMelodi Kasih merupakan novel sulung Hezzy Azra; novel yang menarik saya menjadi salah seorang fans Kak Hezzy Azra Dalam novel saya tu ada I buat date I signed the book which I always do semasa I baru beli sesebuah novel and apparently first time I baca novel tu was like 5 years ago Dalam masa 5 tahun I guess I have re read the novel banyak kali since I memang suka re read novels yang I minat and this novel is one of themMelodi Kasih mengisahkan tentang perjalanan hidup yang ditempuh oleh Zahara Inas Edrina Julia dan Iman Syukriah


  5. Ctriko Ctriko says:

    Paperback Ó Melodi Kasih ePUB Ì melodi kindle, kasih kindle, Melodi Kasih ePUB'Melodi Kasih' sebenarnya karya pertama penulis ini TAPI aku ni terbalik pulak baca buku yang akhir baru cari buku yang awalhe he he Selepas baca 'Sah Aku Cinta Kamu' baru ra


  6. Siti Raudhah Siti Raudhah says:

    Paperback Ó Melodi Kasih ePUB Ì melodi kindle, kasih kindle, Melodi Kasih ePUB#7680


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *