´ kenangan terindah eBook Ì

❮Ebook❯ ➦ kenangan terindah ➧ Author Hezzy Azra – Nessville.me SANGGUP berkorban tanda cinta tetapi Marisa tidak rela mempersiakan usia muda untuk berkahwin dengan Ridzwan Apatah lagi selepas itu terpaksa berpisah kerana Ridzwan ingin melanjutkan pelajaran di luaEbook kenangan terindah Author Hezzy Azra Nessville.me SANGGUP berkorban tanda cinta tetapi Marisa tidak rela mempersiakan usia muda untuk berkahwin dengan Ridzwan Apatah lagi selepas itu terpaksa berpisah kerana Ridzwan ingin melanjutkan pelajaran di lua SANGGUP berkorban tanda cinta tetapi Marisa tidak rela mempersiakan usia muda untuk berkahwin dengan Ridzwan Apatah lagi selepas itu terpaksa berpis.

Ah kerana Ridzwan ingin melanjutkan pelajaran di luar negara Bukan bermakna cintanya tiada harga Dia tahu Ridzwan keliru dalam mengukur sejauh mana cintanya Mustahil Ridzwan tergamak membiarkan diri berpaut pada yang lain menabur duri pada cintanya Namun hati lelaki sememangnya sukar dijaga Kesetiaannya pedih dicalar luka Kemudian dugaan membadai lagi Ayah tercinta pula pergi buat selamanya Tanggungjawab pada keluarga dan syarikat digalas di.

  ´ kenangan terindah eBook Ì

´ kenangan terindah eBook Ì Dengan menggunakan nama pena Hezzy Azra anak bongsu daripada tiga adik beradik ini mendapat pendidikan awal di Sekolah Rendah Kebangsaan Puteri Pandan sebelum bertukar ke Sekolah Rendah Convent Bukit Nanas Kuala Lumpur pada tahun Meneruskan persekolahan menengah di Sekolah Menengah Convent Bukit Nanas sehingga tamat tingkatan enam pada tahun Seterusnya melanjutkan pengajian pering.

kenangan ebok terindah ebok kenangan terindah KindleAh kerana Ridzwan ingin melanjutkan pelajaran di luar negara Bukan bermakna cintanya tiada harga Dia tahu Ridzwan keliru dalam mengukur sejauh mana cintanya Mustahil Ridzwan tergamak membiarkan diri berpaut pada yang lain menabur duri pada cintanya Namun hati lelaki sememangnya sukar dijaga Kesetiaannya pedih dicalar luka Kemudian dugaan membadai lagi Ayah tercinta pula pergi buat selamanya Tanggungjawab pada keluarga dan syarikat digalas di.

8 thoughts on “kenangan terindah

  1. Mai Mai says:

    ´ kenangan terindah eBook Ì kenangan ebok, terindah ebok, kenangan terindah KindleCerita ni macam ada dua Hero lah ya sbb permulaan cerita macam fokus dkt si Ridzwan tutak berapa suka karakter diaJalan cerita pon terbahagi kepada duaBab yg pahit2 part antara Ridzwan dan Regina serasanya pasangan ini mmg serasi bersama dan lega jga lah dgn penamat utk pasangan ini setiap orang layak diberi peluang keduaPart yg Manis dan saya suka sudah semestinya bila Akmal mula rapat dgn Marisa dan selalu jadi lifesaver si MarisaSecara keseluruhan cerita ni boleh masuk kategori slot Samarinda yg selalu saya tgk episod awal dan episod akhir je tu suka tp x lah terlalu sukayg seda


  2. Wan Amalyn Wan Amalyn says:

    ´ kenangan terindah eBook Ì kenangan ebok, terindah ebok, kenangan terindah KindleSelepas tertarik dengan bahasa dan cerita garapan Hezzy Azra dalam Aku Pilih Dia Kenangan Terindah adalah naskhah ketiga yang saya baca selepas Cinta Tak BeralihKisah tentang Marisa dan Ridzwan pasangan bercinta ketika mereka di Kolej KDU Pemergian Ridzwan ke luar negara bagi menyambung pelajaran menjarakkan hubungan kasih mereka Lamaran Ridzwan sebelum berangkat ke luar negara ditolak oleh Marisa atas alasan belum bersedia bergelar isteri di usia 20 tahun walaupun dia sangat menyintai Ridzwan Ridzwan kecewa Kehadiran Regina si gadis Sabah yang saban hari mendampingi Ridzwan menjar


  3. Mak Long Mak Long says:

    ´ kenangan terindah eBook Ì kenangan ebok, terindah ebok, kenangan terindah KindleSabar betul si Marissa ni menghadapi segala ujian yang menimpa Tapi Mak Long je yang kurang sabar dengan si Ridzwan Hek eh sesedap rasa lak nak marah orang Sendiri yang pilih 'intan' tu lepas tu ada haaaati nak marah orang lain nak ambil 'intan berlian precious' yang dia let go tu Ish rasa macam nak smek down je si Ridzwan ni Sib baiklah bonda bonda dalam cerita ni semuanya baik baik belaka Sejukkkk balik hati mak longKalau nak tahu siapakah intan intan yang Mak Long maksudkan ni kenalah baca sendiri ye D


  4. Kiki Kiki says:

    ´ kenangan terindah eBook Ì kenangan ebok, terindah ebok, kenangan terindah KindleKenangan Terindah merupakan novel kedua hasil tulisan Hezzy Azra and apparently ini merupakan her first attempt in story writing tapi according to her pihak Alaf somehow menerbitkan Melodi Kasih terlebih dahulu Setelah mengetahui fakta tu I took some times membaca novel ini sekali lagi tapi memang niat I nak re read semua novel novel kesayangan I To be honest I don't rasa this novel was written by an amateurOh oh Sebelum terlupa I just realised that this novel is the only novel yang ditandatangan oleh penulis untuk I I got a sign


  5. Kamaliah Kamaliah says:

    ´ kenangan terindah eBook Ì kenangan ebok, terindah ebok, kenangan terindah Kindle3 12


  6. Ctriko Ctriko says:

    ´ kenangan terindah eBook Ì kenangan ebok, terindah ebok, kenangan terindah KindleSejujurnya membaca karya penulis ini membuatkan aku banyak mengimbas kenangan lama Penulis berjaya buat aku rasa 'tak senang duduk' dan memang menguji tahap kesabaran aku bet


  7. Cik Pah Cik Pah says:

    ´ kenangan terindah eBook Ì kenangan ebok, terindah ebok, kenangan terindah KindleYang ni pun best juga


  8. Lindz Lindz says:

    ´ kenangan terindah eBook Ì kenangan ebok, terindah ebok, kenangan terindah KindleThere is a small hope in the little corner of my heart that wanting risa n wan together butmmmmm


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *